Subscribe to RSS feed Follow Tasapainopiste on Twitter Visit Tasapainopiste's YouTube page

Sähköpostivalmennus

Yksilöllinen liiketerapia

Voit oman kotisi rauhassa, missä päin Suomea tai maailmaa tahansa, lähettää tarvittavat tiedot sekä ryhtikuvasi sähköpostitse analysoitaviksi yksilöllistä ohjelmaa varten. Palvelun käyttö on helppoa, tarvitset vain tavallisen digikameran. Ryhtikuvat ladataan ePete-ohjelmistoon, kuvien perusteella suoritetaan ryhtianalyysi ja oireet huomioon ottaen laaditaan sopiva liikesarja havaittujen virheasentojen normalisoimiseksi. Saat kuvalliset ohjeet sähköpostitse, ja muista että sinulla on käytettävissäsi sähköpostituki kaikissa ongelmatilanteissa. Palvelumaksu maksetaan paluuviestin mukana tulevien laskutietojen perusteella etukäteen (hinnoittelu edellisellä sivulla).

Ryhtianalyysi
Ryhtianalyysi ja liikesarja

Yllä olevat esimerkkiryhtikuvat toimivat perusohjeena: Ota 4 kuvaa (edestä, oikealta, takaa ja vasemmalta) koko vartalosta minimaalisessa vaatetuksessa (miehet: shortsit ja ylävartalo paljaana; naiset: shortsit ja urheilutoppi tms.) Huomioi riittävä valaistus tai käytä salamaa ja pyri ottamaan kuvat kohtisuorasti kuvattavaan nähden noin navan korkeudelta. Kuvien ottamisen jälkeen täytä esitieto- ja tilauslomake.

Huom! Kaikki kuvat ja tiedot säilytetään luottamuksellisesti.

Harjoitusohjelmat kilpaurheilijoille

Tarvitsetko harjoitusohjelmaa voiman, nopeuden, liikkuvuuden tai kestävyyden kehittämiseksi? Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva pakettiratkaisu etä- tai lähivalmennuksen aloittamiseksi.

Elämäntapa-/ravitsemuskartoitus ja yksilöllinen ohjelma

Tarvitsetko ohjausta ravitsemukseen tai muihin elämäntapa-asioihin terveytesi kehittämiseksi? Ota yhteyttä, niin kerron mitä lisätietoja (esim. ruokapäiväkirja tai elimistön toimintaa kartoittava kyselylomake) tarvitsen toimintaohjeiden muodostamiseksi. Paketti sisältää annettujen tietojen analysoinnin sekä niiden perusteella yksilöllisen toimintasuunnitelman laatimisen (ravitsemus, liikunta, lepo/palautuminen ja mahdolliset lisäravinne- ym. suositukset) ja kuukauden sähköpostituen. Palvelumaksu maksetaan paluuviestin mukana tulevien laskutietojen perusteella etukäteen (hinnoittelu edellisellä sivulla: Sähköpostivalmennuspaketti).