Subscribe to RSS feed Follow Tasapainopiste on Twitter Visit Tasapainopiste's YouTube page

»

Hei
21

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle!

Kuten huomaat, Tasapainopisteen sivut ovat uudistuneet ja vielä keskeneräiset. Tarkoituksena on mm. selkeyttää sivustolla liikkumista sekä helpottaa uusien ja vanhojen asiakkaiden välistä vuorovaikutusta. Voit käyttää juttujen alta löytyvää kommenttilomaketta esim. kysymyksien, palautteen ja juttuehdotuksien jättämiseksi. Kommenttilomake ei ole tarkoitettu asiattomuuksien tai henkilökohtasten hyökkäysten välineeksi, mutta hyvässä hengessä käytävää kehityskeskustelua kannatan. Kukapa nyt ei haluaisi aina oppia parempia ja tehokkaampia tapoja auttaa itseään tai asiakkaitaan terveyden tai suorituskyvyn kehittämisessä. Ainakin minä olen joutunut urani aikana muuttamaan näkemyksiäni useaan otteeseen ja olemaan jatkuvasti avoin uusille ideoille (asiakkaiden toimiessa parhaina opettajina).

Sivujen uudistuksen yhteydessä vanha tietopankki ja verkkopalvelu ovat kadonneet, mutta ei syytä huoleen. Tulen jatkossa julkaisemaan ainakin osan vanhoista artikkeleista (päivitettyinä nykyiselle tietämykseni tasolle) uudessa blogissa, ja verkkopalveluasiakkaat voivat jatkaa maksamansa terapiapaketin loppuun nykyisellä sähköpostitse tapahtuvalla kirjeenvaihtomenetelmällä. Yli 6 kk käyttämättömänä olleet verkkopalvelutilit kuitenkin suljetaan (käyttöehtojen mukaisesti) lähiviikkojen aikana, joten ota pikaisesti yhteyttä, mikäli olet vielä mukana harjoitusringissä ja ohjelmapäivityksille on käyttöä. Myös kaikki vanhat verkkopalveluohjelmat säilyvät palvelimella selattavissa suuntaamalla osoitteeseen tasapainopiste.fi/webohjelmat/ohjelmat/käyttäjätunnus/, missä “käyttäjätunnus” korvataan vanhalla käyttäjätunnuksellasi.

Kuten sanottua nämä sivut ovat vielä keskeneräiset ja uutta sisältöä tullaan lisäämään lähipäivien ja -viikkojen aikana. Ensimmäisenä pyrin kirjoittamaan uudet ensiapuliikesivut, joissa on hieman yksityiskohtaisemmin käsitelty jokaisen eri kipualueen biomekaniikkaa eli tekijöitä, joista oireet yleensä syntyvät. Myös näiden sivujen lopussa on kommenttikenttä kysymyksiä ja palautteen antamista varten (voit esim. kysäistä vinkkejä liikkeiden suoritustekniikkaan, mikäli sinulla on vaikeuksia tehdä niitä oikein fyysisen rajoitteen tms. puolesta).

Etusivun navigointipalkin alapuolella on näyteikkuna, jossa tulee pyörimään uusimpia/mielenkiintoisimpia kirjoituksia, ja klikkaamalla “View full post” pääset lukemaan suoraan kyseistä kirjoitusta. Oikeassa sivupalkissa on tällä hetkellä näytillä viimeisimmät twitter-päivitykseni, mutta jos haluat saada ne reaaliajassa omaan älypuhelimeesi tai tietokoneelle (esim. <a href=”http://www.tweetdeck.com/”>TweetDeck</a> on oiva apuväline seuraamiseen), klikkaa “Follow me on Twitter” -linkkiä. Twitter on kätevä esim. uutisten ja linkkivinkkien jakamiseen, mutta toimii myös kysymys-/palautekanavana, joten kannattaa hyödyntää ja liittyä “seuraajaksi” (myös esim. <a href=”https://twitter.com/#!/PeteEgoscue”>Pete Egoscue</a> on Twitterissä jakamassa ajatuksiaan). Twitter-päivitysten alla on ns. avainsanapilvi, josta mielenkiintoista avainsanaa klikkaamalla saat esille kaikki kirjoitukset, joissa asiaa on käsitelty. Lisäksi sivun oikeassa yläreunassa on hakutoiminto, jota voi hyödyntää samaan tarkoitukseen.

Jatkan nyt sivujen työstämistä ja toivotan mukavia kesäpäiviä kaikille lukijoille!

Vastaa